PANNENKOEKEN PARADIJS TILBURG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 218 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pannenkoeken Paradijs Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 19:24 Het was heerlijk
22 jun 2024 om 15:09 Ronduit vies, niet gaar!
16 jun 2024 om 5:41 Super goed geregeld, snel bezorgd, goed verzorgd en heel erg lekker
9 jun 2024 om 20:03 Origineel en ook voldoende keus als je niet van pannenkoeken houdt. Eten was wat lauw maar service top. Er ontbrak een pannenkoek en die werd 10 min later al bezorgd.
26 mei 2024 om 22:16 Poedersuiker was erg weinig, niet genoeg voor een kinderpannenkoek. Pannenkoeken waren niet heel warm meer. Schnitzel was heel lekker en heet en frietjes waren warm en lekker. Pannenkoeken zijn ook lekker.
26 mei 2024 om 20:17 The delivery was not what i ordered but the main food was really good.
15 mei 2024 om 18:33 Snelle services vriendelijke bezorgster en lekkere pannekoeken
27 apr 2024 om 21:52 Wij hadden poffertjes met poedersuiker, een pannekoek met kaneelsuiker en een pannekoek met appel en kaneelsuiker. Allemaal super lekker! En we hoefden een half uur minder te wachten dan verwacht. Top!!
20 apr 2024 om 19:47 Was weer heerlijk, zoals altijd! Super lekker, en zeer gastvriendelijk. Een aanrader voor iedereen.
4 apr 2024 om 6:11 Het duurde bijna 2 uur voordat het kwam. Was wel heel lekker.
30 mrt 2024 om 18:52 Vriendelijke en snelle bezorging, eten was goed warm en lekker. Het kindermenu was een grote hit bij de kleine. Top dus
28 mrt 2024 om 20:03 Lekkere pannenkoeken en omdat er heel veel keuze is ben ik iedere keer happy. De bezorgers zijn ook heel vriendelijk en het wordt altijd warm bezorgd :)